Sulaman Logo Patches

Sedia menerima tempahan sulaman berkomputer pada baju, tuala hantaran, hari guru, door gift! Moto kami “Mudahkan Urusan Pelanggan!” Lawati www.servissulam.com Tempahan akan ditutup pada bila-bila masa!  Klik di sini sekarang!

 

Logo patches merupakan cara terbaik untuk mempromosikan perniagaan, pasukan, kelab, kumpulan atau sesebuah organisasi. Dapatkan logo patches custom pada harga yang kompetitif dan berkualiti.

Caranya mudah. Sekadar hantar gambar, logo, tulisan. Selepas pengesahan anda kami akan hasilkan contoh awal untuk memenuhi ekspetasi. Setuju dan kami akan teruskan proses penghasilan custom patches anda. Eyangdcraft mengambil berat kualiti dan hanya menggunakan material berkualiti dan tenaga kerja mahir.

Custom patches juga termasuk woven patches, embroidered appliques, dan custom name patches. Kami komited memberikan patch berkualiti dan khidmat pelanggan sebaik mungkin. Di Pusat Sulaman Berkomputer Eyang Fabric D Craft (Eyangdcraft), kami bersedia memberikan perkhidmatan kepada syarikat pakaian berlesen, penguatkuasa, jabatan kerajaan, organisasi sukan, sekolah pertahanan diri, kelab motosikal dan syarikat SME.

Nak tempah custom logo patches / logo sulam? Anda perlukan pakar sulaman logo. Lawati www.servissulam.com atau whatsapp disini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *