Tak Pandai Jahit Nametag Anak Pada Baju? Guna Mesin Istimewa Ini

Nametag sekolah dah ada. Tapi perlu dijahit pada baju sekolah anak. Pening nya memikirkan cara bagaimana nak jahit dengan kemas dan cantik. Nama nametag anak dah cantik dan kemas. Jahitan ibu pulak yang buruk dan senget benget.. Kesian anak pakai baju sekolah ada jahitan tak kemas… Aduii.. Macam mana ni.

Cuba mesin jahit portable ni..

Mesin jahit mini portable Maidronic 505A Pro.

Mesin jahit portable yang ada 12 fungsi jahitan. Setanding dengan mesin mahal.

  • Tak perlu susah jahit tangan lagi
  • Hasil jahitan kemas dan cantik
  • Tak perlu mengadap baju setengah jam menjahit guna tangan
  • Senang, cepat, mudah guna
  • Harga yang berbaloi
  • Sangat sesuai untuk wanita yang nak belajar menjahit

berfungsi dgn baik???

Verified Purchase
” brg sampai tepat pd masa yg ditetapkan…berfungsi dgn baik…beli utk keperluan rumah shj,tp dah cuba jahit sarung bantal,cadar n langsir…terbaikkkk …jahitan kemas….??? “

 
 

Great for newbies!

by Nada S.Verified Purchase
” This entry level sewing machine is ideal for beginners or those who just need to get basic sewing like alterations, curtain sewing, simple clothings done. Been using it for 5 months now with no trouble. Definitely good value for money. “

 
 

” Good product for newbie like me “
by Nik N.Verified Purchase

 

Apa tunggu lagi.. Pastikan anda rebut peluang ini dan beli sekarang!!

 

Sulaman Logo Patches

Sedia menerima tempahan sulaman berkomputer pada baju, tuala hantaran, hari guru, door gift! Moto kami “Mudahkan Urusan Pelanggan!” Lawati www.servissulam.com Tempahan akan ditutup pada bila-bila masa!  Klik di sini sekarang!

 

Logo patches merupakan cara terbaik untuk mempromosikan perniagaan, pasukan, kelab, kumpulan atau sesebuah organisasi. Dapatkan logo patches custom pada harga yang kompetitif dan berkualiti.

Caranya mudah. Sekadar hantar gambar, logo, tulisan. Selepas pengesahan anda kami akan hasilkan contoh awal untuk memenuhi ekspetasi. Setuju dan kami akan teruskan proses penghasilan custom patches anda. Eyangdcraft mengambil berat kualiti dan hanya menggunakan material berkualiti dan tenaga kerja mahir.

Custom patches juga termasuk woven patches, embroidered appliques, dan custom name patches. Kami komited memberikan patch berkualiti dan khidmat pelanggan sebaik mungkin. Di Pusat Sulaman Berkomputer Eyang Fabric D Craft (Eyangdcraft), kami bersedia memberikan perkhidmatan kepada syarikat pakaian berlesen, penguatkuasa, jabatan kerajaan, organisasi sukan, sekolah pertahanan diri, kelab motosikal dan syarikat SME.

Nak tempah custom logo patches / logo sulam? Anda perlukan pakar sulaman logo. Lawati www.servissulam.com atau whatsapp disini

Apa itu fidget bagi seorang murid sekolah

Sedia menerima tempahan sulaman berkomputer pada baju, tuala hantaran, hari guru, door gift! Moto kami “Mudahkan Urusan Pelanggan!” Lawati www.servissulam.com Tempahan akan ditutup pada bila-bila masa!  Klik di sini sekarang!

Fidget atau fidgeting adalah “pergerakan seseorang yang seakan-akan gelisah”. Ia terjadi secara semula jadi. Fidget juga boleh terjadi jika murid sekolah berasa tidak selesa terhadap sesuatu. Terutamanya ketika murid sekolah menunggu kertas peperiksaan. Atau samada mereka menyentuh rambut, menggigit kuku, bermain dengan pakaian atau memutarkan pen di tangan.

Perbuatan murid sekolah memandang ke serata bilik atau kelas juga boleh dikatakan fidgeting.

Semua orang melakukan fidgets … kecuali mungkin bagi mereka yang bekerja sebagai tentera atau pengawal yang perlu sentiasa berhati-hati dengan keadaan sekeliling. Jika anda seorang yang mungkin gelisah banyak, banyak kali sehari. Di sini terdapat sebab mengapa pemutar gelisah atau ” fidget spinner ” telah menjadi kegilaan mainan terbaru di kalangan murid sekolah..dan juga orang dewasa.

Tempah Baju Uniform Untuk 2017

Sedia menerima tempahan sulaman berkomputer pada baju, tuala hantaran, hari guru, door gift! Moto kami “Mudahkan Urusan Pelanggan!” Lawati www.servissulam.com Tempahan akan ditutup pada bila-bila masa!  Klik di sini sekarang!


Anda mencari kedai online tempah baju uniform? Moto kami “Mudahkan Urusan Pelanggan”

Design baju korporat ready made, pelbagai design dan warna. Material baju bermutu tinggi. Tempah baju uniform dan terus sulam logo dan sulam nama.

Tempah baju uniform custom made. Lengan pendek dan uniform muslimah.

Juga menerima tempahan baju korporat custom made lengan pendek dan muslimah. Material kain viscose pelbagai pilihan warna.

 

Kami juga sedia menerima tempahan sulaman logo, sulaman nama, sulam tuala.

Ada bajet untuk tempah baju uniform? Beritahu kami berapa bajet anda untuk tempah baju. Boleh bincang.

Tempahan semakin penuh. Order awal. Temui kami di:

www.instagram.com/ecraft_embroidery

www.servissulam.com

www.facebook.com/eyangdcraft

tempah baju uniform 1

tempah baju uniform 2

tempah baju uniform 3
tempah baju uniform 4

tempah baju uniform 5

tempah baju uniform 6
tempah baju uniform 7

tempah baju uniform 8

Bahan Bantu Mengajar Guru Kreatif Supaya Pelajar Fokus

Sedia menerima tempahan sulaman berkomputer pada baju, tuala hantaran, hari guru, door gift! Moto kami “Mudahkan Urusan Pelanggan!” Lawati www.servissulam.com Tempahan akan ditutup pada bila-bila masa!  Klik di sini sekarang!

Bahan bantu mengajar (bbm) secara umumnya berfungsi untuk membantu pengajar atau guru meningkatkan kualiti dan keberkesanan proses pengajaran dan pembelajaran. Umum tahu terdapat pelbagai alat bahan bantu mengajar secara percuma atau dijual di pasaran.

Walaupun begitu terdapat cara kreatif dan percuma dari seorang guru di luar negara. Ia mengelakkan pelajar hilang tumpuan semasa proses pengajaran dan pembelajaran. Hasilnya pelajar dapat mengikuti kelas dengan suasana yang menyeronokkan. Bahan bantu mengajar dari seorang guru yang kreatif ini pastinya mengejutkan anda!

Anda rasa menarik? Cuba lah bahan bantu mengajar ini di sekolah! 🙂

Sambutan Hari Guru Gimik Jamesbond + Gangnam Style

Sedia menerima tempahan sulaman berkomputer pada baju, tuala hantaran, hari guru, door gift! Moto kami “Mudahkan Urusan Pelanggan!” Lawati www.servissulam.com Tempahan akan ditutup pada bila-bila masa!  Klik di sini sekarang!

Guru adalah insan yang wajib dihormati kerana budi mereka yang begitu besar dalam mendidik. Oleh itu sambutan hari guru mestilah ditunjukkan dengan meriah dan menggembirakan hati cikgu.. Sambutan Hari Guru 2015 di SMK SERI DUNGUN, TERENGGANU sangat mendebarkan. Ingin tahu bagaimana? Ini cara mereka menyambut hari guru.

Tambah Pendapatan 5Angka Sebulan – Dari Rumah!

 

JOM !!! SERTAI PROGRAM AGEN SULAM NAMETAG KAMI !!!

nametag agen quote imageKami beri peluang kepada peniaga atau bakal usahawan untuk mulakan perniagaan sulaman nametag sekolah dan jana pendapatan sampingan RM500 –  RM8000 sebulan. (atau lebih pada musim persekolahan)

Ada masalah tak tahu produk untuk berniaga?

Produk yang anda pilih kurang permintaan?

Modal dah habis guna tapi untung mengecewakan?

Takde kedai?

Nak berniaga online dari rumah?

Ini hasil INCOME dealer dan agen kami.

++ Tempahan nametag selalu dalam bilangan yang banyak dari sekolah

++ Sekali tempahan dah boleh untung banyak

++ Satu sekolah tempahan 500 – 2000 pelajar.

++ Jika 2000 pelajar boleh dapat RM8k. Semua RM8k dealer/agen  punya

++  Jika 5 sekolah boleh dapat RM40k !!! … SEMUA TU AGEN/DEALER PUNYA !!!

.

.

Berminat nak dapatkan side INCOME yang lumayan ??

Macam mana nak jadi agen???

RM 2000.00 ?? .. bukan

RM 1000.00 ?? .. bukan

RM 500.00 ?? .. pun bukan

.

Ini apa yang anda boleh cuba buat……..

Anda boleh cari syarikat lain yang berikan keuntungan yang tinggi dan khidmat yang lebih baik.. Anda pasti kecewa.

Atau Sila EMAIL/WHATSAPP kami sekarang !!!

.

Peluang amat terhad ! Tempahan semakin penuh.

.

EMAIL : eyangdcraft@gmail.com

WHATSAPP : 011-2155 7883 (Amir)

.

Nama:

Zon:

.

++ Ingin tanya isteri atau suami dulu? OK pastikan cepat kerana anda pasti tidak mahu orang lain ganti anda sebagai dealer

++Tidak cukup modal? Jangan risau.. Hubungi kami. Kami akan bantu

Peluang amat terhad !!! Hanya 100 agen akan dilantik untuk harga ni

EMAIL : eyangdcraft@gmail.com

WHATSAPP : 011-2155 7883 (Amir)

.

Nama:

Zon:

.

**Untuk maklumat tambahan mengenai sulaman sila lawati website : www.servissulam.com