Bila boleh siap jahit tanda nama murid?

Sedikit luahan untuk jahit tanda nama murid ūüėČ

Sejak kami menjalankan perniagaan sulaman berkomputer ini sehinggalah sekarang memang banyak tempahan nametag murid yang kami telah siapkan. Tempahan sulam nametag ni memang banyak semenjak sekolah-sekolah berhenti gunakan nametag dan badge besi

Antara pelanggan Eyang Fabrik D’Craft adalah ibu-bapayang kecewa¬†kerana tempahan tanda nama anak-anak hanya siap apabila sesi sekolah dah nak berakhir. Ini antara masalah mereka bersama dengan syarikat sulaman lain:

  • Ada syarikat yang kenakan bayaran tinggi untuk jahit tanda nama.¬†
  • Ada syarikat yang jahit tanda nama sekadar melepaskan batuk ditangga. Tak boleh baca langsung tanda nama

 

Sulam Nametag Murid Sekolah

 

Sulam nametag syarikat lain

Harga Jahit Tanda Nama Pelajar

 

Satu Tanda Nama untuk seorang pelajar berharga RM1.50
Kalau empat keping tanda nama berharga RM6.00 sahaja

Katakan ada pelanggan datang dengan senarai lebih 10(sepuluh) orang pelajar, harga jahit tanda nama untuk sekeping berharga 90sen (rm0.90) sahaja. Kalau 4(empat) keping berharga rm3.60 sahaja

“Senang dan cepat order dengan eyang ni. Bila ada tambahan selepas order eyang terima je walaupun sedikit” (Ustazah, SRAR Ar-Raudhatul Ulum, Chemor)

Sekarang kami¬†mula menerima tempahan secara online. Senang. Cikgu sekolah yang nak jahit tanda nama pelajar boleh isi borang dan hantar nama pelajar. Penghantaran menggunakan pos ke seluruh Malaysia. Jaminan perkhidmatan terbaik daripada Eyang Fabrik D’Craft Enteprise untuk jahit tanda nama murid.

 

P/S: Harap maaf. Promosi 4 keping RM6.00 telah ditutup. Nak tahu harga pakej terbaru dan terbaik? Klik SINI

 

 

2 thoughts on “Bila boleh siap jahit tanda nama murid?

  1. Salam Sejahtera..
    Saya ingin tempah tanda nama dalam warna putih tulisan dan out line dalam warna hitam.. ..4 keping..bagaimana cara untuk order?

    1. Ya, Confirm sebelum pukul 3petang setiap hari. Keesokannya siap dan hantar. Puan Shantadevi sila whatsapp 01121557883 (Amir) untuk info lanjut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *